Pojď hrát hokejbal!

Celoroční nábor dětí na hokejbal pořádáme již od 5 let věku. Pro tuto kategorii je vytvořena série turnajů ve kterých děti potkají s mužstvy z regionu, ale i mimo něj. Samozřejmostí je, že u nejmenších kategoriích nejde jen o vítězství, ale spíš o ten pocit si zahrát a něco dokázat.

20_20230219_164302.jpg

Razíme myšlenku, že sport má být především zábava, a ne jen vítězství!

I přesto a nebo spíš právě proto se nám pravidelně daří navštěvovat mistrovství České republiky v mládežnických kategoriích. Jsme hrdí na prestižní statut HOKEJBALOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE udělovaný Českomoravským svazem hokejbalu a splňujeme tak přísná kritéria pro výchovu mladých sportovců, včetně přístupu ke sportu, protihráčům i spoluhráčům.

Na jakýkoli trénink stačí dorazit ve sportovním oblečení, hokejku pro první seznámení s hokejbalem rádi zapůjčíme. Rozpis tréninků jednotlivých věkových kategorií najdete na našem webu nebo můžete přímo kontaktovat jednotlivé funkcionáře.

Koho hledáme?

Hledáme kluky i holky, ve věku od 5 do 99 let. Bereme všechny, kdo se chtějí společně s námi bavit hokejbalem a nalézt smysluplné využití svého volného času. Nikoho nijak neselektujeme, příležitost dostane každý, kdo projeví zájem.

Co budeš potřebovat?

Na začátek ti bude stačit sportovní obuv, triko, kraťasy a láhev s pitím. Pokud nemáš vlastní hokejku, na první tréninky ti ji zapůjčíme, stejně jako třeba přilbu. Všechno ostatní se včas dozvíš od svých trenérů.

Kdy trénujeme?

Nejmenší děti trénují dvakrát týdně, přičemž se počet tréninkových jednotek s přibývajícím věkem postupně navyšuje.

Jak probíhají tréninky?

U nejmladších kategorií se soustředíme, kromě základů hokejbalu, také na všeobecný pohybový rozvoj a chceme, aby se děti sportem především bavily. Hlavním principem je hra. Náročnost a specifičnost tréninků se zvyšuje s tím, jak děti stárnou.

Můžu si trénink nezávazně vyzkoušet?

Ano, určitě. Přijď se kdykoliv podívat a vyzkoušej si s námi pár tréninků, zcela nezávazně a zdarma.

Hrají se také nějaké zápasy?

Ano! Ve všech kategoriích chlapců i dívek se účastníme soutěží.

Jak se můžu přihlásit?

Přijď na jakýkoliv trénink a obrať se na kteréhokoliv z trenérů, všechno ti vysvětlí.

Na koho se můžu obrátit?

Jiří Kozel - šéftrenér mládeže, info@jezci.cz, 733 500 039
Josef Kozel - předseda klubu, predseda@jezci.cz, 603 312 060

Hokejbal bez registrací - hokejbal jako HOBBY - HOBBY TÝM!

Na hokejbalovém hřišti Aréna Ježkárna v Heřmanově Městci je provozována pravidelná volnočasová aktivita. Jedná se o hokejbalová utkání pro příchozí neregistrované sportovce, kterého se však účastní coby řádní členové sportovní klubu.

Tato aktivita vznikla spontánně v dubnu 2014 z řad rodičů dětí registrovaných u SK jako členové hokejbalového týmu. Dnes se již nejedná jenom o rodiče dětí, ale členy klubu se postupně stalo na 40 zájemců o tuto činnost.

HOBBY TÝM je pro všechny co se chtějí hýbat s oranžovým míčkem ;-)